Over TEKWOODS

Ruim 25 jaar geleden richtte Herre Hoekstra (bouwkundig tekenaar) Tekwoods bv op, het advies- en tekenbureau voor prefab houtskeletbouw. Vanuit het team van BIM-modelleurs, werkend met AutoCAD, ontstond de behoefte aan een toolset specifiek voor de houtskeletbouw. Van daaruit is TEKWOODS.3D BIM ontstaan.

Tekwoods Software bv

In 2011 is Tekwoods Software bv opgericht om de ontwikkelde tekensoftware voor prefab houtskeletbouw ook aan derden te kunnen leveren. Eigenaren Hessel en Jacob werken samen met een team van programmeurs voortdurend aan de doorontwikkeling van TEKWOODS.3D BIM.

Tekenprogramma en opleidingen

Maar hier laten zij het niet bij: naast het tekenprogramma worden er inmiddels ook opleidingen aangeboden en ook wordt er software geleverd om de 3D tekeningen te converteren naar databestanden voor zaagmachines en frezen!

Vol trots kunnen we zeggen dat TEKWOODS.3D BIM is doorontwikkeld tot de meest gebruiksvriendelijke HSB-toolset voor BIM-modelleurs en HSB-tekenaars die werken met AutoCAD

Prefab houtskeletbouw-projecten teken je met TEKWOODS.3D BIM!

Kunnen wij helpen?

Het team

Houtstad IJlst

Tekwoods Software bv is gevestigd te IJlst in de voormalige fabriek van Nooitgedagt waar men onder andere houtbewerkingsgereedschap en schaatsen vervaardigde. De collectie Nooitgedagt is ondergebracht in museum en werkplaats Houtstad-IJlst. Het museum is gevestigd in IJlst naast de houtzaagmolen welke in de 19e eeuw als bouwpakket uit Zaandam is aangevoerd.

Proeflicentie

Een goede keus! Met onderstaand formulier kun je jouw dertig dagen proeflicentie aanvragen.