Release TEKWOODS.3dBIM 2022

Vandaag lanceren we TEKWOODS.3dBIM 2022. De vernieuwde versie van onze gebruiksvriendelijke tekensoftware voor de houtskeletbouw.

Met deze release sluit TEKWOODS.3dBIM aan op AutoCAD Architecture 2022 (we volgen de ontwikkelingen van Autodesk) en bieden we nieuwe mogelijkheden voor het genereren van samengevoegde PDF bestanden.

MULTIPLOT, de tool voor het converteren en exporteren van houtskeletbouw-tekeningen naar PDF, is vanaf nu geïntegreerd in de tekensoftware. Hierdoor kun je als tekenaar nog sneller en eenvoudiger een PDF van je tekening genereren. De vernieuwde versie van MULTIPLOT bevat:

  • de mogelijkheid om elementen toe te voegen of te verwijderen;
  • de mogelijkheid tot het wijzigen van de sortering;
  • de mogelijkheid tot het aanpassen van waarden.

Een interessante nieuwe feature is dat deze nieuwe versie van MULTIPLOT de ‘layer settings’ uit de tekening meeneemt in de samengevoegde PDF. Dit zorgt ervoor dat de lagen in de tekening ook in de PDF-viewer aan en uit kunnen worden gezet. Dit kan van pas komen tijdens het productieproces.

TEKWOODS.3dBIM is vanaf nu te downloaden en te installeren voor klanten met een actieve licentie.

Wil je meer weten over onze tekensoftware? Neem dan contact met ons op.

Voorbeeld layers in PDF
Instellingen & mogelijkheden MULTIPLOT

Over TEKWOODS:

TEKWOODS Software bv levert gebruiksvriendelijke tekensoftware voor de (prefab) houtskeletbouw. TEKWOODS.3dBIM wordt geleverd als toevoeging op AutoCAD Architecture en is daarmee het juiste gereedschap voor BIM professionals die al gewend zijn te werken met AutoCAD. Werk je met AutoCAD dan werk je eenvoudig met TEKWOODS.3dBIM. Naast tekensoftware leveren we ook tools voor het converteren van tekeningen naar databestanden voor zaagmachines als een Hundegger SPEED-Cut. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Kunnen wij helpen?

Proeflicentie

Een goede keus! Met onderstaand formulier kun je jouw dertig dagen proeflicentie aanvragen.