Prefab daken op specificatie

Prefab daken worden op specificatie compleet in de timmerfabriek geproduceerd en vervolgens in het werk gemonteerd. Kwaliteit en bouwsnelheid zijn daardoor onovertroffen. Ze maken in nieuwbouw en renovatie een woning binnen twee uur wind- en waterdicht.

De prefab daken bestaan uit een houten raamwerk afgewerkt met plaatmateriaal en gevuld met minerale wol voor de isolatie (steenwol/glaswol). Gebruik van minerale wol heeft naast goede isolatie, zeer goede brand- en geluidwerende eigenschappen. Prefab daken zijn daarom een stuk veiliger en stiller dan daken gevuld met op olie gebaseerde isolatiematerialen. Het verhogen van de isolatiewaarde tot passiefhuisniveau kan eenvoudig gebeuren door het vergroten van de isolatiedikte, zonder dat het de gebruiksruimte nadelig beïnvloedt.

Door verregaande automatisering en computergestuurde productiemachines zijn kleine series in speciale vormen geen enkel probleem. Dit maakt prefab daken zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie. Kiezen voor een prefab dak betekent kiezen voor kwaliteit, bouwsnelheid, brandveiligheid en een hogere isolatiewaarde.

Kunnen wij helpen?

Proeflicentie

Een goede keus! Met onderstaand formulier kun je jouw dertig dagen proeflicentie aanvragen.